Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Șase indivizi reținuți după ce au tâlhărit doi bătrâni. Au furat peste 60.000 lei

retinuti diicot (7)Șase indivizi au fost reținuți de polițiștii suceveni după ce au tâlhărit doi bătrâni. Este vorba despre Gheorghe -Zo­bar Stan, de 31 de ani, Costel Ti­can, de 35 de ani, Abel -Constantin Cherar, de 20 ani, Tiberiu -Ionatan Hariga, de 19 ani, toți din comuna Pătrăuți, Daniel Donisan, de 25 de ani, din comuna Satu Mare și Claudia H., de 17 ani, din comuna Comănești.

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de spre 6 mai, ei au tăbărât peste Gheorghe T., de 78 de ani, din comuna Comănești. Inițial, la domiciliul său a venit o tânără de etnie rromă pe care nu o cunoaște și care l-a întrebat dacă nu are să-i schimbe suma de 500 de lei, Gheorghe T. răspunzându-i că nu. Bătrânul a precizat că tânăra ar fi fost însoțită de un individ de etnie rromă, de circa 20 – 30 de ani. În ziua de 6 mai 2016, după ora 01.00, în timp ce era în camera sa cu becul aprins și curăța mere, peste Gheorghe T. au intrat doi bărbați de etnie rromă.

like-facebookAceștia își fereau fețe­le, însă bătrânul a putut sesiza că unul dintre ei era cel care a însoțit-o pe tâ­­nă­ra venită cu o zi în urmă. Individul res­pectiv l-a întrebat dacă nu are să-i vân­dă ouă, apoi a stins becul din ca­me­ră, iar celălalt l-a lovit pe Gheorghe T. cu un par. Aceștia au furat două pungi în care bărbatul avea aproape 40.000 de lei și 200 de euro. Bărbatul a suferit leziuni ușoare la cap și mâini și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

De asemenea, în noaptea de 8 spre 9 iunie, au intrat în locuința Savetei S., de 87 de ani, din comuna Bosanci, pe care au lovit-o și au furat aproape 12.000 de lei.

Femeia dormea când, în miez de noapte a auzit un strigăt, iar doi indivizi au intrat în locuință și i-au cerut să le dea banii. Bătrâna a refuzat, motiv pentru care indivizii au lovit-o cu pumnii, au luat banii și au plecat.

Polițiștii au întocmit dosare penale, în ambele cazuri, pentru tâlhărie.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*