Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Aglomerația de la UPU Suceava, favorizată de lipsa unui centru de permanență

spital-suceava-3Aglomerația de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava este favorizată de lipsa unui centru de permanență. Directorul medical al Spitalului Județean „ Sf.Ioan cel Nou”, dr. Doina Ganea Motan, a declarat că unitatea spitalicească întâmpină dificultăți din cauza lipsei unui centru de permanență care ar putea fi organizat și ar putea funcționa pentru a decongestiona aglomerația de la Unitatea de Primire a Urgențelor.

like-facebookPotrivit acesteia,  existența acestui centru ar da șansa creșterii calității serviciilor medicale. La rândul său, purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Mihai Ardeleanu, a precizat că „un Centru de Permanență ar trebui să aibă dotările necesare”.

Când oamenii vin aici, vin pentru că știu că se fac analize medicale la Sinevo lucru care le conferă o exactitate a corectitudine, radiologie, endoscopie și până la urmă au acces la toate serviciile spitalului. S-a încercat la Vicovu de Sus,Broșteni și chiar prin Suceava, dar bolnavul zice de ce să mă mai duc la centru dacă la spital îmi face toate analizele și îl vede și un medic de specialitate”,  a spus Ardeleanu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*