Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Noul purtător de cuvânt al Spitalului Județean: Sunt zeci de mii de bolnavi în fiecare an și la acest volum imens de activitate se înregistrează atât lucruri bune, cât și mai puțin plăcute

mihai-ardeleanuNoul purtător de cuvânt al Spitalului Județean „Sf Ioan cel Nou”din Suceava, dr. Mihai Ardeleanu, a declarat, miercuri, că va comunica în mod rapid și eficient tot ceea ce se întâmplă în unitatea spitalicească.

like-facebook„Voi comunica atât realizările personalului, cât și neîmplinirile activității noastre. Spitalul este una dintre cele mai mari instituții din județ, cu peste 1000 de salariați și peste 1000 de paturi și zeci de mii de bolnavi în fiecare an și la acest volum imens de activitate se înregistrează atât lucruri bune cât și mai puțin plăcute”, a spus Ardeleanu, care a precizat că atunci când nu va fi în temă cu o anumită problemă din spital, se va documenta, iar apoi va face public datele referitoare la respectiva situație.

Ardeleanu a amintit că este o persoană deschisă la discuții, susținând însă că are și limite însă va căuta să aibă o relație bună cu presa pentru că altfel imaginea spitalului va avea de suferit.

„Pentru mine imaginea spitalului în care lucrez este foarte importantă. Acesta este și motivul pentru care am fost de acord să fiu purtător de cuvânt care nu este remunerată și nu apare pe stat de funcții. Mă consider un om cinstit și corect și am salutat această inițiativă de a fi omul de legătură cu presa”, a mai spus dr. Mihai Ardeleanu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*