Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Tânăr din Rădăuți cercetat pentru furt

politie-noaptea-300x248Un tânăr din Rădăuți este cercetat pentru furt după ce, marți, a furat un telefon mobil de la o femeie, apoi a mers și l-a lăsat drept gaj pentru 250 de lei la o vecină din comuna Vicovu de Jos.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în jurul orei 11.00, un tânăr necunoscut a venit la locuinţa victimei şi i-a solicitat să-i împrumute o sumă de bani, ocazie cu care, profitând de neatenția acesteia i-a sustras un telefon mobil.

Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au identificat o vecină a victimei în vârstă de 86 ani, care a declarat faptul că, în cursul zilei, în jurul orelor 15.00, un tânăr necunoscut a venit la locuinţa sa și i-a lăsat gaj un telefon mobil, contra sumei de 250 lei, telefon care aparține părții vătămate.

like-facebookÎn urma activităților operative întreprinse de polițiști, autorul faptei a fost identificat ca fiind un tânăr de 22 de ani, din municipiul Rădăuţi, recunoscut de persoana vătămată şi de martori după fotografia prezentată de polițiști.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorului și recuperarea prejudiciului.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*