Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

27 de intervenții ale ISU Suceava, de Ziua Pompierilor

incendiu pompieri paieDe Ziua Pompierilor din România, marți, salvatorii suceveni au avut 27 de intervenţii în domeniul situaţiilor de urgenţă: 16 misiuni de acordare a primului ajutor medical calificat, 8 incendii, 2 accidente rutiere şi o misiune de monitorizare.

Din cele 8 incendii, unul a fost la un depozit de furaje de la o gospodărie din localitatea Hârtop, unde din cauza jocului cu focul a unor copii, au ars circa 2.500 de kilograme de fân. Militarii Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu voluntarii din localitate, au localizat şi lichidat incendiul şi au înlăturat pericolul.

like-facebookCelelalte 7 incendii, au fost la vegetaţie uscată, şi s-au produs în localităţile Poiana Mărului, Negrileasa, Climăuţi, Gulia, Vicovu de Sus, Fălticeni şi Suceava. A ars vegetaţia uscată de pe o suprafaţă totală de aproximativ 5 hectare, dar şi deşeuri lemnoase (la Negrileasa), pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi, acest incendiu punând în pericol o gospodărie şi fondul forestier din apropiere.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiilor a fost focul deschis în spaţii deschise, lăsat nesupravegheat.
Pompierii salvatori, alături de serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă, şi-au făcut datoria şi au lichidat flăcările, înainte ca acestea să producă pagube sau să pună în pericol viaţa cetăţenilor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*