Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Un politician sucevean propune un program special pentru cluburi, în timpul anului școlar. Vezi motivul!

clubUn politician vine cu o propunere mai puțin obișnuită, la început de an școlar. Președintele organizației sucevene a Partidului Verde, Dan Acibotăriță, susține că ar fi nevoie de un program special pentru cluburile din Suceava, și nu numai, pe parcursul anului școlar.

Potrivit acestuia, această măsură i-ar face pe elevi și studenți să fie mai odihniți și ar da randament la școală.

like-facebook„Nu poți lăsa deschis un club în Suceava, București sau Timișoara până la 5 dimineața, de luni până sâmbătă, unde întâlnești și elevi. Este obositor și fără randament ca un tânăr, sau un individ care se distrează într-un club până luni dimineața la ora 4 și să fie apt de școală ori muncă la ora 8. Este rețeta unui dezastru”, susține Acibotăriță.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Avacariţa says:

    Acest domn,Acibotariţă-si-nu-stiu-mai-cum,ar fi amuzant ,daca nu ar fi aceste cumplite vremuri de acmu,că nu sta gandul omului la râs,ci mai mult la plâns,astazi si mâine…
    Insă nu se poate sa nu primeasca dumnealui un răspuns corespunzator,nu atât din partea celor lezaţi de această ingrozitoare masură,cât din partea unora care au invăţat carte pe stil vechi,când zicala : “…ai carte,ai parte…” avea un sens iar banuiala ca elevii nu invata carte deoarece ar fi deschise barurile si i-ar trage,ma-ntelegi,un corent de pe-acolo,era cam de râsul partii din spate a *urului,deoarece asta ar fi cam cum ai crede ca soarele rasare numai pentru ca ar cânta cocoşul…
    Adica,este cam aceeasi logica care ii facea pe militienii de ieri sa alerge dupa tineri care depăşeau normele referitoare la lungimea părului iar echipe mixte de la “Zori Noi” si de la UTC cautau prin baruri tânara generatie… Ceea ce s-a si dovedit foarte eficient,mai ierea un pic si le iesea,ziarul local din vremea aceea reproducea,cu indignare,rezultatul unei asemenea anchete, facute de acibotăriţii vremii – la intrebarea că ce anume cauti dumneata la ora asta,ora 10:15 a.m.,la birt ,sa bei bere,daca esti in concediu medical,un utecist a raspuns: pentru că aşa cere organismu’,doamnă!
    Ceea ce,pe fond,nu poate fi contestat nici in ziua de astazi!
    Inteleg ca acest domn reprezinta un partid numit “verde”,si cum nu cred ca ,fereasca Dumnezeu si vaca cea neagra,ar avea vreo inrudire cu extrema dreapta,rezulta inclusiv din alte manifestari,ca ei se pretind a fi un partid ecologist… Spre stiinta domnului Acibotarita,partidele ecologiste serioase nu reprezinta interesele salubritatii publice,nu se numesc “verzi” pentru ca s-ar ocupa de pajisti! Discutia este mai vasta,noroc ca nu este domnul cu pricina singurul aflat in eroare,partidele ecologiste,cel german,cele europene de traditie,reprezinta ,de fapt,miscari politice care nu pot fi comparate cu partidele traditionale,iesite dintr-o logica depasita,dintr-o pozitionare pe orizontala artificiala,din ce in ce mai vetuste… Marile teme au trecut dintr-o parte in alta,de la stanga la dreapata si viceversa,este mult de vorbit,actuala criza a partidelor din Europa rezulta din aceasta inadecvare istorica. Iar partidele ecologiste nu sunt partide ale salubritatii,asa cum celelalte ar fi ale unor securităţi,mai mult sau mai putin cunoscute…Ele raporteaza in plan ontologic pozitia individului si a grupului social in raport cu mediul sau cu divinitatea,in masura in care se admite ca aceasta exista si are legatura cu specia umana,este o noua ierahizare a valorilor umane care va triumfa,pana la urma.
    Deci,mai putin are legatura cu ora de inchidere a barurilor…
    Insa,de amorul artei,va rog sa cititi cele de mai jos,scrise de A.P.Cehov. Pentru cine nu stie cine a fost Cehov,nici nu are rost sa-i spunem..
    http://prntscr.com/cgofha
    Atat !

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*