Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

A dat autoturismul pentru 500 de pachete de țigări

The UK Are To Re-run Emissions Tests On Volkswagen Cars After German ScandalUn tânăr de 23 de ani a rămas fără autoturism, dar s-a ales și cu o amendă de 8.000 lei după ce a fost prins cu țigări de contrabandă în mașină.

Vineri, 9 septembrie, în jurul orei 9.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, s-a prezentat pentru a intra in tara, Kostiantyn H., în vârstă de 23 de ani, cetățean ucrainean, conducând un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Ucraina.
like-facebook
Polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autovehiculului. Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un loc special amenajat sub bancheta din spate a mașinii cantitatea de 500 pachete țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană.

Țigările în valoare totală de aproximativ 625 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 8.000 lei.

De asemenea, autoturismul în cauză a fost ridicat în vederea confiscării de către organele vamale, deoarece avea confecționat locaș special amenajat pentru transportul țigărilor.

Totodată, polițiștii de frontieră au făcut demersuri pentru anularea vizei cetățeanului ucrainean și aplicarea măsurii de interdicție a intrării în România pe o perioadă de cinci ani.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*