Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Au băut, apoi s-au urcat la volan. Cât de beți erau când i-au oprit polițiștii

etilotestMai mulți șoferi au fost depistați de polițiștii suceveni în timp ce conduceau sub influența băuturilor alcoolice.

Vineri seară, un echipaj rutier a oprit pentru control pe DJ 155A, pe raza comunei Râșca, autoturismul condus de un localnic de 29 de ani.
like-facebookÎntrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Tot vineri, o patrulă din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei, aflându-se în serviciul de patrulare pe raza comunei Boroaia, a identificat pe marginea DN 15C din localitate, un autoturism intrat într-un şanţ și pe conducătorul acestuia, un localnic de 33 de ani, care a declarat faptul că, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în şanţ.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Sâmbătă, în jurul orei 03.20, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, a oprit pentru control pe raza localității, autoturismul înmatriculat în străinătate, condus de un localnic de 21 de ani, care a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce circula pe str. Calea Cernăuţi din localitate, cu viteza de 100 km/h, sector de drum în care limita este de 50 km/h.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.
Totodată, pentru depăşirea vitezei regulamentare, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 1.250 lei, conform O.U.G. nr.195/2002.

Duminică, ora 02.35, un echipaj de poliție a oprit pentru control pe DN 29, pe raza comunei Dumbrăveni, autoturismul condus de un localnic de 40 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Tot duminică,, ora 01.45, un echipaj de poliție a oprit pentru control pe DJ 208, pe raza comunei Dolhești, autoturismul condus de un tânăr de 26 de ani, din comuna Preutești.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*