Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

Locuri de muncă în Israel pentru suceveni. Vezi ce salarii se oferă!

constructiiSucevenii intersați de un loc de muncă în străinătate pot apela la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Suceava, care intermediază în această perioadă angajările pentru Israel.

Potrivit AJOFM Suceava, contractele de muncă pentru ofertele venite din Israel se pot încheia pentru o perioadă de un an, cu posibilitate de prelungire până la maxim 63 de luni. Salariul brut estimat este de 1540 de dolari  lunar.

like-facebookÎn plus, angajatorul va asigura cazarea persoanelor pe care le angajează pe toată perioada contractului, precum și pentru o perioadă de cel puțin șapte zile după încetarea contractului de muncă. Angajatorul poate deduce o sumă lunară de ma­ximum 500 șekeli (aproximativ 500 de lei), pentru cazare și cheltuielile aferente.

De asemenea, angajatorul va încheia persoanelor pe care le angajează o asigurare me­dicală privată, valabilă pe parcursul perioadei de angajare.

Cei calificați în domeniul construcțiilor pot opta pentru una dintre următoarele meserii: dulgher pentru cofraje de construcție industrializată, fierar-betonist, zidari-faianțari, precum și zidari.

Aceștia trebuie să știe să citească planurile de construcție, să nu fi lucrat anterior în Israel și să fi renunțat la locurile de muncă pentre care au fost angajați în baza contractelor de muncă semnate înainte de plecarea pe șantierele din statul Israel, pentru o perioadă de cel puțin doi ani.

O altă condiție  este să nu aibă rude de gradul I care lucrează deja în Israel, cu excepția fraților. De asemenea, să nu aibă cazier judiciar; să fie apți psihic și fizic pentru muncă intensă în condițiile climatice specifice statului de destinație, inclusiv muncă la înălțime și manipulare de greutăți; să nu sufere de boli cronice.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*