Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Tânăr de 29 de ani reținut de polițiști după ce a fost prins la volan beat și fără permis

retinuti arestatUn tânăr de 29 de ani a fost reținut, miercuri, de polițiștii suceveni după ce a fost prins la volan de două ori fără permis de conducere, dar și după ce a consumat alcool.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, miercuri după-amiază, o   patrulă   din   cadrul   Postului   de   poliție   Mitocu Dragomirnei a oprit pentru control pe raza satului Mitocu Dragomirnei, autoturismul condus de un bărbat de 29 de ani din comuna Pătrăuți, care avea montate plăcu e cu număr de înmatriculare provizorii diferite.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, plăcuța cu numărul de înmatriculare provizoriu montată în partea din față aparține unui alt autoturism  și este expirată din data de 14.01.2013,   iar plăcuța cu numărul de înmatriculare provizoriu montată în partea din spate, aparține unui alt autoturism  și este expirată din data de 20.05.2016.

De asemenea, întrucât  emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat  cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probebiologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 06.09.2016, bărbatul a mai fost identificat în trafic  și oprit de o patrulă din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești, care i-au întocmit dosar   penal   pentru   săvârșirea   infracțiunii   de   conducerea   unui   autovehicul   fără   permis   de conducere, iar plăcuțele cu numărul de înmatriculare ale autoturismului au fost ridicate pentru lipsa asigurării RCA.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal, fiind reținut pentru 24 de ore. Joi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava pentru stabilirea măsurilor legale ce se impun.a


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*