Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

FOTO! Conducea un Porsche Panamera de 117.000 de euro. Ce au descoperit polițiștii când l-au luat la verificat

DSC_0004Un bărbat de 45 de ani, aflat la volanul unui bolid de lux, a mers, vineri, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret cu scopul de a intra în țara noastră. Este vorba despre Vassili Z., un cetățean estonian, care conducea un autoturism marca Porsche Panamera, an fabricaţie 2016, înmatriculat în Estonia, fiind însoțit de către doi bărbaţi şi anume R. Kristjan de 33 de ani şi P. Armas de 35 de ani, tot din Estonia.

like-facebookPolițiștii au luat la control actele mașinii și au constatat că  certificatul de înmatriculare este un fals total, iar în urma verificărilor maşinii, în bazele de date s-a mai constatat că în aceeaşi zi, 2 septembrie a.c., a fost introdusă o alertă de către autorităţile din Estonia, cu privire la autoturismul respectiv, având ca obiect infracţiunea de înşelăciune.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăinuire și uz de fals, iar autoturismul în valoare de 117.000 euro a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor”, susține purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră, Iulia Stan.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*