Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Flutur: E un pic aproape de sărbătorile de iarnă data alegerilor parlamentare

fluturPreședintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a evitat să dea detalii în ce privește persoanele care se vor afla pe listele pentru Senat și Camera Deputaților la alegerile parlamentare.

Nu am avut timp să mă ocup am fost ocupat cu luna august. Nu e nicio grabă. Avem timp, o să provocăm și discuțiile pe această temă. Am văzut că se fac fel de fel de liste virtuale. E bine că există această așteptare. Eu unul…cumva mie mi-a trecut asta. Eu nu sunt pe nicio listă și nici nu vreau să fiu. Am candidat în primăvară, o să facem să fie bine și să găsim cea mai bună soluție pentru PNL”,  a spus Flutur.
like-facebook
În ce privește criteriile pe care vor fi întocmite listele vor fi performanța și modul în care s-au implicat și au obținut rezultate la alegerile locale.

Chiar dacă în mod oficial nu se fac declarații referitoare la persoanele care se vor afla pe locuri eligibile pentru Parlament, în PNL jocurile au început să se facă și chiar au fost stabilite persoanele care vor deschide listele. Surse din rândul liberalilor susțin că toți parlamentarii actuali se vor regăsi pe viitoarele liste pentru Senat și Camera Deputaților.

„E un pic aproape de sărbătorile de iarnă data alegerilor parlamentare. Nu comentez, dar cred că au și argumente în ce privește stabilirea datei de 11 decembrie a alegerilor parlamentare. Dacă se va mări numărul secțiilor de votare în Diaspora vor ieși foarte mulți la vot”,  a spus Flutur.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*