Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Accident spectaculos la Câmpulung! Un șofer a intrat forțat într-o stație peco, a lovit un gard, apoi un imobil

accident de orice fel ranit motocicleta moped (18)Un grav accident a avut loc joi pe strada Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Un șofer de 41 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, aflat la volanul unui VW împreună cu un bărbat de 40 de ani, mergea dinspre municipiul Vatra Dornei spre municipiul Suceava.

like-facebookLa un moment dat, în dreptul stației peco Lukoil, Teofan Anghel a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a tras dreapta de volan pătrunzând în stația peco unde a rulat în frânare circa 50 m după care s-a izbit de gardul stației peco şi apoi de peretele unui imobil.

Se pare că șoferul a pierdut controlul mașinii în momentul în care a încercat să evite coliziunea cu o autoutilitară Volvo condusă de un șofer din județul Bihor, care a pătruns pe sensul opus, a încălcat marcajul longitudinal continuu, cel mai probabil cu intenția de a intra în stația peco.

Atât Anghel, cât și pasagerul Marian N., au suferit leziuni și au fost transportați la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc. Medicii i-au diagnosticat cu traumatism genunchi drept, respectiv escotiație gambă.

Niciunul dintre șoferi nu era băut. Polițiștii continuă cercetările.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*