Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Bogdan Diaconu i-a propus lui Gavril Mârza să treacă la PRU. Vezi reacția parlamentarului sucevean!

gavril marza deputatLa nivel național, mai mulți social-democrați și-au prezentat demisiile din partid, trecând în tabăra lui Bogdan Diaconu, președintele Partidului România Unită.

În același context, deputatul PSD de Suceva, Gavril Mârza, a declarat că duminică a fost sunat de Bogdan Diaconu, care l-a invitat să treacă la PRU, susţinând că şi Victor Ponta va veni la acest partid, în funcţia de preşedinte.

like-facebookIeri în jurul orei 11:00, am primit un telefon, nu recunoşteam telefonul pentru că cu domnul Bogdan am vorbit pentru prima oară ieri. Mi-a spus că dacă nu vreau să mă aliez şi eu mişcării care are loc la această dată, dacă am văzut pe media că se construieşte Partidul România Unită şi mă invită să particip pentru că el vorbeşte în numele lui Victor. Sigur că i-am spus că eu nu voi mai candida, iar la sfârşitul acestui mandat nu voi face acest pas. după care mi-a spus că ar fi foarte de folos să mă înscriu pentru că se urmăreşte o destructurare a PSD. Că domnul Ponta, adică Victor va fi preşedinte, iar Bogdan Diaconu preşedinte executiv şi sigur l-am cam dezamăgit pentru că nu mă interesează o asemenea mişcare”, a declarat Mârza la Antena 3.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*