Luni 19 Octombrie 2020, Actualizat acum 292 zile 12:00 am

 

Școala de toamnă „English as a Jar of Knowledge”, la Suceava, în septembrie

examen eleviSub patronajul Universității „Ștefan cel Mare” și al Inspectoratului Școlar Județean Suceava, Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării, împreună cu Asociația pentru Studii Anglofone „Silvia Manoliu” și Școala Gimnazială „Dimitrie Păcurariu”, Șcheia, organizează, în perioada 5-9 Septembrie 2016, școala de toamna English as a Jar of Knowledge.

În acest an, activitatea se adresează în primul rând elevilor Școlii Gimnaziale „Niculae Popinceanu” Mihoveni, cărora le oferă o nouă perspectivă asupra învățării limbii engleze. Aceștia vor beneficia de o perioadă de imersiune în cultura britanică, respectiv americană, pe durata unei săptămâni. Într-un mediu de învățare și joacă nou, elevii vor avea ocazia de a înțelege mai bine importanța limbii engleze vorbite pentru dezvoltarea personală și profesională.

like-facebookTinerii participanți vor câștiga experiența interacțiunii individuale cu vorbitori nativi, cu studenți ai facultății și profesori din colectivul de engleză al Departamentului de Limbi și Literaturi Străine.

Școala de toamnă English as a Jar of Knowledge se înscrie în cadrul demersului colectivului de engleză al Facultății de Litere și Științe ale Comunicării din USV de a strânge legăturile cu toți vorbitorii de limba engleză, dar mai ales cu profesorii de engleză și cu elevii lor, prin acțiuni organizate de către Asociația pentru Studii Anglofone „Silvia Manoliu”.

Sursa: comunicat USV


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*