Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Liderul PMP Suceava acuză că interesele personale ale aleșilor locali din Rădăuți duc la blocaj

corneliu popovici pmpPreședintele PMP Suceava, Corneliu Popovici, a declarat că până zilele trecute, deliberativul local al municipiului Rădăuți „a funcționat normal”, iar orașul a reușit să prindă „o formă” după ani de zile de blocaj.

Liderul organizației județene a PMP susține că interesele personale ale aleșilor locali au dus la blocarea activității pe moment, precizând că în calitate de președinte al partidului pe care îl conduce susține, este un susținător al proiectelor care țin de infrastructura și înfrumusețarea orașului. Popovici a afirmat că aleșii  locali ai PMP vor avea libertatea de a asigura acea majoritate în deliberativul local care este în folosul comunității.

like-facebook„Consiliul Local Rădăuți a funcționat normal în perioada care s-a scurs de la alegerile locale din iuniepână în această săptămână. Rădăuțiul a reușit să prindă o formă după ani de zile de blocaj însă odată cu proiectele de hotărâre care vizau numirea unor consilieri locali în AGA și CA la SC Servicii Comunale Rădăuți, interesele personale ale consilierilor locali au du la blocarea activității pe moment. Am urmărit declarțiile apărute în presă făcute de reprezentanții unro partide politice de la Rădăuți însă eu ca președinte al PMP le promit rădăuțenilor că aleșii locali PMP nu vor avea o poziție de blocaj în ce privește lucrările de înfrumusețare și de infrastructură ale orașului. Consilierii locali ai PMP vor avea în Consiliul Local Rădăuți aceamajoritate în folosul comunității. În ce privește cele două proiecte retrase de pe ordinea de zi a ședinței CL de săptămâna trecută și care au dus la anularea reuniunii, consider că sunt interese personale ale consilierilor și nu le pot comenta. SC Servicii Comunale asigură o utilitate în municipiul Rădăuți și la un preț care ar trebui să fie cel mai mic. Cine va face parte este mai puțin important decât activitatea și rolul acestei societăți”, a spus Popovici.

Liderul PMP Suceava a amintit că la Rădăuți, partidul pe care îl conduce nu are o majoritate negociată cum este la Suceava, susținând însă că PMP nu primește ordine de la vreun partid politic sau formațiune politică care face parte din Consiliul Local.

„Consilierii locali ai PMP din CL Rădăuți nu primesc ordine și dispoziții de la PSD, PNL sau price alt partid sau formațiune politică care face parte din deliberativul locale. Ei sunt acolo și rolul lor este de a-și aduce o contribuție cât mai bună în folosul celor care i-au ales. Faptul că eu las la libera apreciere a consilierilor care doresc o majoritate ca atare și ca atare să fie în folosul rădăuțenilor”, a conchis Popovici.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*