Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

Apa caldă nu va mai fi sistată pentru sucevenii racordați la sistemul centralizat

dus_apa_caldaSucevenii racordați la sistemul centralizat nu vor rămâne fără apă caldă. Operatorul de transport, distribuire şi furnizare a agentului termic „Thermonet” a efectuat către Termica o primă plată, de 300.000 de lei în contul plății pentru energia electrică necesare alimentarea electropompelor de termoficare situate în incinta Centralei Electrice de Termoficare.

like-facebookBanii provin din subvenția achitată de Primărie pentru consumatorii casnici. Lichidatorul judiciar de la „Termica”, MGA Insolvency SPRL, a anunțat că, la sfârșitul acestei săptămâni va avea loc o întâlnire a conducerii celor două societăți cu conducerea Primăriei Suceava, pentru a se efectura un grafic de eșalonare a plăților.

MGA Insolvency SPRL, preciează că deocamdată până atunci nu se sistează apa caldă, dar problema rămâne în discuție întrucât mai datorii de 200.000 de lei. Trebuie amintit că Termica Suceava, aflată în procedurile falimentului şi lichidării, anunţa încă de săptămâna trecută că „va fi nevoită” să sisteze, începând de pe 23 august 2016, ora 8.00, alimentarea cu energie electrică a electropompelor de termoficare situate în incinta Centralei Electrice de Termoficare, în prezent acestea fiind utilizate de noul operator de transport, distribuire şi furnizare a agentului termic, Thermonet Suceava.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*