Vineri 10 Mai 2024, Actualizat acum 130 zile 12:00 am

FOTO Accident mortal! Un motociclist și-a pierdut viața după ce a intrat într-o mașină

accident2Un grav accident de circulație s-a petrecut, duminică, la Marginea. Un tânăr motociclist și-a pierdut viața din cauza vitezei.

like-facebookLiviu Derevlean conducea o motocicletă pe drumul care face spre service-ul auto Autovasilachi, a încercat să depășească o coloană de mașini, dar un autoturism a făcut stânga, iar tânărul din Marginea a intrat din plin în el.

Impactul a fost atât de puternic încât motociclistul a fost aruncat în șanț.

În timp ce conducea autoturismul pe DN 17A, în interiorul localității Marginea, o localnică de 27 de ani, a efectuat un viraj spre stânga pentru a intra pe drumul comunal, fără însă să se asigure corespunzător, moment în care, a intrat în coliziune cu motocicleta condusă în același sens de un localnic de 26 de ani, aflat în depășirea neregulamentară a autovehiculului”, susține purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, ambii participanți la trafic sunt vinovați de producerea accidentului rutier. Un echipaj de la Ambulanță a ajuns de urgență la locul respectiv, dar, din păcate, tânărul a murit.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*