Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

O jumătate de tonă de alcool confiscată de polițiștii suceveni

alcool5O jumătate de tonă de alcool au confiscat polițiștii suceveni de la un șofer, în municipiul Vatra Dornei. Sâmbătă, la ora 11.30, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei a oprit pentru  control pe  Str. Argestru din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 42 de ani, din comuna Berchişeşti, ocazie cu care, în interior, au fost identificate 10 bidoane, cu câte 50 de litri fiecare şi 6 bidoane, cu câte 20 de litri   fiecare,   ce   conţineau   un   lichid   incolor   cu   miros   de   alcool,   despre   care conducătorul auto a declarat faptul că, acestea conţin băuturi spirtoase şi nu areasupra sa documentele de provenienţă, fiind cumpărate din judeţul Bistriţa Năsăud, de la o persoană necunoscută.

like-facebookCantitatea totală de 620 litri de alcool, cu o valoare de circa 50.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de cca. 3000 Euro a fost indisponibilizat la sediul poliției.

În   cauză   s-a   întocmit   dosar   penal,   sub   aspectul   comiterii   infracțiunii   de contrabandă, ce va fi soluționat procedural”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*