Miercuri 08 Mai 2024, Actualizat acum 128 zile 12:00 am

Tânăr tâlhărit de un individ. N-a sunat la poliție de frica tatălui său

barbat suparatUn tânăr de 19 ani din comuna Arbore a fost tâlhărit de un individ, dar i-a fost frică să sune la poliție. În noaptea de 13 spre 14 august,  în timp ce se afla la baia din incinta unui bar din localitate, victima a fost lovită de un tânăr de 20 de ani din comuna Voitinel, care, ulterior agresiunii, i-a sustras din buzunar un portofel și din acesta suma de 1.900 lei.

Cu ocazia audierilor, victima a declarat că nu a sesizat evenimentul la data comiterii deoarece i-a fost frică de tatăl său, precum și pentru că, nu știa cine este agresorul.
like-facebook
„În cauză, Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore față de inculpat, acesta fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, după care, a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, cu interdicția de a nu părăsi localitatea de domiciliu. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, ce va fi soluționat procedural”, potrivit IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*