Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Vilă din Dornești distrusă de un incendiu

incendiu mironu2O vilă din comuna Dornești a fost distrusă de un incendiu, joi noapte, din cauza unui scurtcircuit. Militarii Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi şi ai Gărzii de Intervenţie Siret, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Dorneşti, au intervenit cu 6 autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la locuinţa lui F.R., din comuna Dorneşti.

like-facebookLa sosirea echipajelor, ardea cu flacără deschisă în interiorul bucătăriei, existând pericolul de propagare la întreaga construcţie P+1+M şi la alte două gospodării, aflate în imediata apropiere.
Incendiul a fost lichidat la ora 1:50.

Au ars bunurile din interiorul bucătăriei (mobilier, textile, aparate electrice şi electrocasnice), pereţii şi tavanul, din lemn, pe 55 de metri pătraţi, tâmplărie din lemn şi din PVC (două uşi, respectiv două ferestre). S-au degradat pereţii interiori ai locuinţei, tavanul şi podeaua din două încăperi şi alte bunuri.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurcircuit produs la un acumulator electric lăsat sub tensiune”, susține purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*