Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

A fost constituit Biroul Consiliului Executiv Județean după fuziunea PMP- UNPR

pmp popovici neaguLa nivelul județului Suceava, fuziunea PMP-UNPR s-a încheiat, iar marți, 16 august, a fost constituit Biroul Consiliului Executiv Județean al partidului.

Potrivit lui Corneliu Popovici, liderul PMP, din acest organism fac parte: președinte-Corneliu Popovici; primvicepreședinte-Neagu Mihai; vicepreședinți-Josan Toader, Marian Andronache, Cojocaru Nicușor, Dumitru Dan Vasile, Bogdan Codreanu, Ioniță Cristian, Stan Gheorghe, Robu Sorin, Sandu Constantin, Sidor Cristian și Țimpău Dorel. La organizația de Tineret: Mitică Emanuel, iar la organizația de femei-Toader Alexandra.

like-facebookSecretar general: Nicoleta Cobzariu, secretar general adjunct: Cozorici Ioan, secretari executivi- Juravle Petru, Leonte Gheorghe, Munteanu Constatin, Nacu Ilie, V. Bogdan, Pleșca Ionel, Reziuc Radu, Salar Florin, Scornischi Ioan, Ungureanu Cornel,Vancea Cristi.

„Am ținut cont să avem reprezentanți în tot județul, avem persoane atât din partea UNPR cât și din partea PMP. Sperăm să fie un birou funcțional. Din alt punct de vedere s-au stabilit și președinții interimari în localitățile județului nostru. Mâine (n.r. joi) vom avea și o ședință cu președinții de organizații din cele 114 UAT-uri. Vatra Dornei va fi coordonată de Cojocaru Nicușor, fost viceprimar, la Câmpulung Moldovenesc-Sidor Cristian, la Fălticeni-Dumitru Dan, la Suceava-organizația va fi preluată de viceprimarul Marian Andronache, iar la Rădăuți-senatorul Mihai Neagu. Odată cu această fuziune au venit și o serie de oameni noi cum ar fi omul de afaceri Cristi Ioniță, vechi susținător al președintelui Traian Băsescu și președintele organizației județene PNȚCD, Gheorghe Ignătescu. În perioada următoare, vom face o evaluare a ceea ce are această formațiune politică în Suceava și care sunt cei care vor să se înscrie în PMP. Suntem în partid cu ușile deschise și vom continua să fim deschiși pentru oameni care vor să vină la acest partid”, a spus Popovici.

La rândul său, senatorul Mihai Neagu a spus că fuziunea UNPR-PMP a avut loc în condiții mai speciale, cu rapiditate și eficiență. Potrivit lui Neagu „a fost un proces rapid pentru că a avut la bază un studiu amănunțit asupra posibilităților de fuziune”.

Parlamenatrul a subliniat că urmărit în primul rând o eficiență a tuturor problemelor pe care cele două partide le-au avut de rezolvat și trebuie să le soluționeze în perioada imediat următoare.

„Ne-am pliant pe același proiect și am putut sta la masa tratativelor cu aceleași gânduri și intenții. Eu cu domnul Popovici ne-am întâlnit imediat după congres și ne-am înțeles asupra modului cum trebuie să acționăm pentru a da eficiență programului politic și în teritoriu. Am avut câteva întâlniri, am discutat asupra modului de a acționa pentru a pune în practică fuziunea, am fundamentat structura la nivel de județ, municipii,orașe și comune. Ieri, s-a votat Comitetul Executiv Județean al PMP, fiind nominalizați cei care au funcții. Mi-am exprimat dorința să iau spre coordonare zona Rădăuțiului și ca președinte al organizației municipale motivat de faptul că sunt senator de zonă, care cuprinde trei colegii de deputați; Rădăuți, Siret și Vicovu de Sus .Am luat această decizie pentru a da eficiență politică cât și a implementării relației dintre cetățean și partidul nostru pentru că am lucrat acolo mulți ani de zile iar în acest mandat sunt senator.Mă voi implica și la nivel județean fiind și prim vicepreședinte”, a spus Neagu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*