Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Corneliu Popovici și Mihai Neagu candidează la alegerile parlamentare

popovici si neaguLiderul organizației județene a PMP Suceava, Corneliu Popovici, va candida la alegerile parlamentare pentru Camera Deputaților, iar senatorul Mihai Neagu va candida pentru Senat. Anunțul a fost făcut de către cei doi, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă.

Liderul PMP Suceava, Corneliu Popovici, a declarat că partidul se pregătește pentru alegerile din toamna acestui an, iar până la mijlocul lunii septembrie organizația de la Suceava trebuie să trimită listele la conducerea centrală a partidului.

like-facebook„Mi-am manifestat intenția de a candida la Camera Deputaților. Ne pregătim pentru perioada premergătoare alegerilor parlamentare și din punct de vedere al organizării cât și al calității. Până pe 15 septembrie va trebui să transmitem la București listele de candidați pentru Camera Deputaților și Senat. Sunt și niște condiții pe care trebuie să le îndeplinească candidatul dar și niște formalități. Suntem în acest proces și i-am dat curs Așa cum s-au așezat lucrurile după această fuziune, raportat la numărul aleșilor locali,suntem a treia formațiune politică în județ;101 aleși locali,  7 viceprimari,1 primar și un senator. Țina noastră este să trimitem din Suceava spre Parlamentul României doi deputați și un senator. Cu muncă ea poate fi câștigată și prin prisma redistribuirii putem atinge acest număr de trei parlamentari.Vom vedea și câte voturi ne vin din Diapsora.Suceava este un județ cu foarte mulți români plecați în afară. Raportat la numărul de voturi de la locale plecăm în această bătălie electorală cu voturile UNPR și PMP la care se adaugă și voturile pentru a avea ținta propusă”,  a spus Popovici, care a precizat că ordinea pe listele pentru parlamentare se va discuta la nivel central.

La rândul său, senatorul Mihai Neagu a spus că se înscrie pentru un nou mandat la Senat.

„Vreau să candidez, voi face cerere în acest sens pentru un nou mandat de senator 2016-2020. Odată cu fuziunea acest partid ale grup parlamentar atât la Camera Deputaților, cât și la Senat, fiind un mare beneficiu pentru partid. Eu am avut o activitate până acum 13 inițiative legislative careau trecut dar nu au ajuns la promulgare, am avut interpelări foarte multe inclusiv la Victor Ponta. Unele dintre ele se referă la șoseaua de centură a municipiului Rădăuți, la situația nu tocmai plăcută în care a ajuns Consiliul Local Rădăuți la un moment dat, fără aleși locali, viceprimar și primar”,  a spus Neagu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*