Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Doi bărbați rătăciți după ce au ieșit la plimbare cu ATV-urile prin pădure

jandarmi turisti ratacitiDoi bărbați s-au rătăcit, luni după-amiază, în timp ce se plimbau cu ATV-urile prin pădure. Un bărbat de 36 de ani, din Suceava, a sunat la 112 și a cerut ajutorul jandarmilor susținând că  împreună cu prietenul său s-au rătăcit în pădurea din apropierea comunei Mitocu Dragomirnei.

Bărbatul, domiciliat în municipiul Suceava, a relatat faptul că el şi prietenul său au plecat cu ATV-urile în pădure, iar la un moment dat aceştia s-au rătăcit şi, în lipsa detaliilor pentru orientare, nu şi-au putut continua deplasarea, fiind nevoiţi să solicite sprijinul autorităţilor.
like-facebook
Pentru căutarea persoanelor în cauză au acţionat şase jandarmi din cadrul detaşamentului de intervenţie Suceava, poliţişti şi lucrători I.S.U. Suceava. Echipele de căutare au comunicat cu persoanele rătăcite prin intermediul telefonului mobil, reuşind să le găsească la ora 19:50, la aproximativ 2 km de Schitul Sf. Petru şi Pavel. Persoanele în cauză nu prezentau probleme de sănătate şi au fost conduse în localitatea Adâncata”, susțin reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*