Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Bătaie între comercianții din bazar. Un bărbat a fost reținut

retinuti arestatDoi comercianți din Bazarul Suceava s-au luat la bătaie. Potrivit polițiștilor suceveni, sâmbătă, la Postul de Poliţie Bazar din cadrul Secţiei de Poliţie Burdujeni s-a prezentat un bărbat de 53 de ani, din municipiul Suceava, care deţine un chioşc în incinta Bazarului Suceava și care a sesizat faptul că a fost lovit cu o ţeavă metalică peste spate şi zona capului de către un alt comerciant din bazar.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că, în urma unui conflict spontan, el a fost lovit de un alt bărbat de 42 de ani, localnic, cu o ţeavă metalică folosită pentru fixarea oblonului chioşcului în zona toracelui şi a capului.
like-facebook
„Ulterior persoana vătămată a fost examinată medico-legal, concluziile preliminare fiind că leziunile suferite nu au fost de natură să-i pună în viața primejdie, necesitând pentru vindecare 11-13 zile îngrijiri medicale. Persoana vătămată nu a rămas internată. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovire sau violenţe”. La 14.08.2016, autorul agresiunii a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 de ore. Cel în cauză a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava”, se arată într-un comunicat al Poliției.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*