Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Un individ și-a șantajat fosta iubită să facă sex cu el. Când fata nu a mai vrut a postat poze indecente cu ea pe Facebook

santajUn tânăr de 25 de ani din Iași este cercetat de polițiștii suceveni după ce și-a șantajat fosta iubită, o fată din Horodnic, pentru a face sex cu el. Individul este acuzat de șantaj în formă continuată după ce a amenințat-o pe fată că va posta pozele cu ea dezbrăcată pe care i le trimisese acestuia în timp ce se afla în străinătate, pe o pagină de socializare.

like-facebookTânăra de 22 de ani s-a conformat și a întreținut relații sexuale cu el, dar individul a continuat șantajul, motiv pentru care fata a cerut ajutorul polițiștilor.

Ea le-a spus anchetatorilor că a avut o relație cu Lucian L. la începutul acestuia an, când l-a cunoscut la Iași, ea fiind studentă. Tânărul a plecat apoi în străinătate pentru a strânge bani pentru nuntă, iar fata a ales să se despartă de el.

A șantajat-o să se culce cu el, când s-a întors din străinătate, iar când fata nu a mai vrut a trimis fotografiile pe care le avea cu ea dezbrăcată pe Facebook, la mai multe adrese. Șantajul s-a derulat în perioada 11 iunie – 8 august. Cercetările se desfăşoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi. Tânărul este cercetat sub control judiciar.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*