Sâmbătă 01 Iunie 2024, Actualizat acum 152 zile 12:00 am

FOTO! Volkswagen Passat „tunat” cu țigări de contrabandă

tigari frontiera (4)Vineri, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în tara, cetăţeanul ucrainean N. Oskars, în vârstă de 30 de ani, care conducea un autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în Polonia.

În baza unei analize de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului.

tigari frontiera (5)Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în mai multe spații special amenajate în rezervorul, în spatele torpedoului, în pragurile şi în locul schimbătorului de viteze ale autoturismului, cantitatea de 2.500 pachete ţigări, de provenienţă ucraineană.like-facebook

Ţigările în valoare de 3.100 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei.tigari frontiera (7)
Autoturismul marca Volkswagen în valoare de 11.000 lei a fost ridicat în vederea confiscării, deoarece avea confecționate spații special amenajat pentru transportul țigărilor.

De asemenea, în urma misiunilor desfăşurate la frontiera de stat pe linia combaterii contrabandei cu țigări, în ultimele 48 de ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Brodina au descoperit şi confiscat 11.230 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare totala de 124.000 lei.

În cauză sunt efectuate cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activități infracționale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*