Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Ovidiu Doroftei, președinte interimar al PNL Rădăuți

ovidiu dorofteiNoul preşedinte interimar al organizaţiei PNL Rădăuți este fostul viceprimar al Sucevei, Ovidiu Doroftei. Biroul Politic Județean al PNL Suceava a hotărât joi seară, ca acesta este soluția cea mai bună pentru moment ca președinte interimar să fie Doroftei.

Propunerea în ședință a fost avasată de președintele organizației județene a PNL, Gheorghe Flutur. După demisia liberalului Cătălin Miron de la conducerea organizației municipale a Partidului Național Liberal, funcția a rămas vacantă.

like-facebookPreședintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur a declarat că noul președinte interimar trebuie ca în două săptămâni să facă o „o echipă puternică de conducere”, care să fie suficient de pregătită pentru alegerile din toamnă.

Ovidiu Doroftei care vine de la Suceava spre Rădăuți este mai puțin cunoscut în fieful politic rădăuțean mai ales că dincolo de funcția de viceprimar PNL al municipiului reședință de județ și de fost director de cabinet al fostului prefect Alexandru Băișanu dar și de funcția de fost prefect câteva luni, nu a arătat că poate conduce o organizație locală.

Liberalii însă de la județ i-au dat girul, iar acesta va trebui să demonstreze că face față funcției de președinte interimar al organizației locale Rădăuți.
Senatorul liberal Steliana Miron a ținut să-l felicite pe noul lider al organizației locale PNL, Ovidiu Doroftei, susținând că în momentul de față „este o soluție foarte bună”. Parlamentarul a mai precizat că liberalul este un „om cu experiență în administrație, iar Rădăuțiul va avea de câștigat”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*