Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

FOTO & VIDEO! Accident mortal! Doi copii au rămas orfani de mamă

accident mortal (1)Un grav accident rutier s-a produs, în noaptea de miercuri spre joi, pe DN 17, la intrare în localitatea Ilişeşti, dinspre Gura Humorului. Un autoturism, în care se afla o familie compusă din patru persoane, părinţi şi copii, a lovit în plin o căruţă încărcată cu lemne.

like-facebook Impactul a fost deosebit de violent, în urma acestuia, mama celor doi copii, cu vârste de 1,5 şi 6 ani, rămânând încarcerată.

„La faţa locului, s-au deplasat militarii de la Detaşamentul de Pompieri Suceava, cu două autospeciale pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, sprijiniţi de trei echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Până la sosirea salvatorilor, copilul de 6 ani a fost preluat de o maşină civilă şi transportat la spital, unde a ajuns în stare stabilă. Pompierii militari au luat măsurile specifice de siguranţă, concomitent cu operaţiunile de extragere a victimei încarcerate”, susține purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată.

Din nefericire, pentru femeia de 40 de ani, Carmen Nicoleta Petiuc, nu s-a mai putut decât constata decesul. Soţul acesteia, în vârstă de 39 de ani, şi cel de-al doilea copil, ambii în stare de conştienţă, au fost preluaţi de echipajul TIM al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, care i-a transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a spitalului judeţean, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Miercuri, în jurul orei 22.00, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în localitatea Ilişeşti, un cetăţean spaniol de 39 de ani, a intrat în coliziune frontală cu un atelaj hipo neînregistrat și nesemnalizat, care staţiona pe partea carosabilă și care transporta material lemnos.

„La fața locului, polițiștii au identificat un tânăr de 25 de ani, din comuna Ciprian Porumbescu şi un bărbat de 49 de ani, din comuna Stroieşti, ca fiind cei care au condus atelajului hipo, atât înaintea, cât şi în momentul producerii accidentului rutier.  Cei doi au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Întrucât nu dețineau documente legale de însoțire a materialul lemnos, cei doi bărbați au fost sancţionați contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat în custodie organelor silvice”, susține purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu.

Cei doi căruțași sunt Vasile Solon și Codru Zlotaru.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. mihai says:

    Cum cine e vinovat ??
    Satanele care gestioneaza si conduc capetele de creta.
    Ce cauta caruta aia pe E85 ?

    Răspunde
  2. Alee says:

    Acum 2 ani asemeni accident am avut și eu împreună cu prietenul meu, pe drumul național intre Paltin și Moldova, când mergând spre casa un căruțaș circula pe mijlocul drumului (în stare de ebrietate și nesemnalizat) dat fiind faptul ca din fața venea un tir a fost imposibil pe porțiunea aceea de drum (neiluminata) sa observi o căruță pe mijlocul drumului. Mulțumim, lui Dumnezeu ca prietenul meu a tras de volan ieșind pe acostament și lovind doar partea stânga apoi redresare masina. Ideea e ca polițistul care s-a ocupat de caz a încercat sa scoată bani de la prietenul meu prin intermediul carutasului pe motiv ca acesta avea zile de spitalizare. Din pacate in ultimii ani sau inmultit si accidentele in comune datorita faptului ca tot mai multe persoane conduc in stare de ebrietate ! Deci, nu va mai supărați domnilor polițiști ca oamenii sunt dezgustați de voi pana peste cap , atâta timp cât umbla carutaşi nesemnalizați pe drumurile tarii care pun în pericol viata oamenilor iar voi sunteți ocupați sa dați amenzi oamenilor necajiti care vand flori sau legume pe strada, sau care stați ascunși prin șanțuri sa prindeți ceva pe radar , nu veți avea respectul oamenilor atâta timp cât nu va țineți jurămintele!!!

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*