Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

FOTO & VIDEO! Accident cu patru răniți la Dumbrăveni

accident dumbraveni (1)Un accident cu patru răniți a avut loc duminică dimineață, pe drumul județean 208D, pe drumul spre Verești, din Dumbrăveni.

Două microbuze s-au ciocnit, iar patru persoane au fost rănite. Modulul SMURD al Detaşamentului de Pompieri Suceava (autospecială pentru descarcerare şi ambulanţele B şi TIM), împreună cu două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, au intervenit de urgență la locul accidentului.

like-facebookSalvatorii au luat măsurile de siguranţă specifice, au balizat zona, au verificat scurgerile de carburanţi şi lubrifianţi şi au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori. Concomitent, au extras victima încarcerată, un bărbat de 41 de ani, şi au acordat primul ajutor medical celorlalte persoane implicate în accident ”, susține purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, plt.adj. Alin Găleată.

Petru Dumitriu, de 41 de ani, din municipiul Suceava, conducea un Mercedes Benz Viano, înmatriculat în Spania, iar la un moment dat, a încercat o depășire și s-a izbit frontal în autoutilitara marca VW LT 35, care era condusă regulamentar, pe direcția Dumbrăveni-Verești, de Mihai Grădinariu, de 31 ani, din comuna Udești.
Grădinariu s-a ales cu un traumatism hemitorace drept, contuzie pumn stâng; iarun pasager, Costel Grigoșiță, de 31 de ani, din Dumbrăveni, a suferit un politraumatism prin accident rutier, TCC traumatism toraco-abdominal drept, traumatism coloană cervicală.

Din autovehicolul celălalt, o tânără de 16 ani din Fălticeni, Lavinia Dumitriu, s-a ales cu o plagă superficială gleznă stânga, contuzie abdominală; iar Petru Dumitriu cu un traumatism cranio cerebral, traumatism toraco-abdominal, traumatism antebraț drept, traumatism genunchi stâng, traumatism gambă stângă, traumatism mentonier.

În urma accidentului ambele autovehicule au părăsit partea carosabilă, răsturnându-se într-un lan de porumb.

Toate cele patru persoane au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*