Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Tânăr de 20 de ani înjunghiat într-un bar. Agresorul a fost arestat

injunghiataUn tânăr de 20 de ani din comuna Ilișești a fost înjunghiat într-un bar din comuna Ciprian Porumbescu. Iulian Iosif Zbarcea se afla, marți, în barul respectiv împreună cu alți tineri, printre care  și Cosmin Ilie Căilean, de 19 ani, localnic. La un moment dat, între cei doi a izbucnit un conflict spontan, iar Zbarcea l-a lovit pe Căilean în zona feței.

Supărat și cu dorință de răzbunare, Căilean l-a chemat pe tatăl său, Constantin Căilean, de 45 de ani, și împreună l-au înjunghiat pe Iulian Zbarcea în zona spatelui.

like-facebookImediat, a fost chemată o ambulanță la locul respectiv, iar Iulian Zbarcea a fost transportat la spital. Tot la spital a ajuns și Cosmin Căilean, care avea o „contuzie piramidă nazală, plagă tăiată antebraț drept”, dar nu a rămas internat.

Zbarcea avea, potrivit medicilor, mai multe leziuni, printre care un hemopneunotorax prin agresiune, și are nevoie de 20-25 zile de îngrijiri medicale. Ela fost lovit cu un corp tăietor-înţepător, în zona hemitoracelui.

Ilie Cosmin Căilean a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști pentru  tentativă la omor şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Vineri, a fost prezentat  Tribunalului Suceava și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*