Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

Contrabandist prins de polițiștii de frontieră pitit într-un lan de porumb

tigari microbuz (1)Un contrabandist de 28 de ani a fost depistat, marți, pitit într-un lan de porumb. Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră,  polițiștii de frontieră de la Sectorul Poliției de Frontieră Siret au observat cu ajutorul aparaturii din dotare o persoană care a aruncat peste gardul perimetral al Punctului de Trecere a Frontierei Siret un colet, după care a sărit gardul şi s-a ascuns într-un lan de porumb din apropiere.

like-facebookPolițiștii de frontieră au intervenit, iar la scurt timp persoana în cauză a fost identificată ca fiind Viacheslav K., de 28 ani domiciliat în Ucraina.

La cercetarea terenului a fost descoperit un colet care conținea cantitatea de 200 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 2.500 lei.

Țigările au fost confiscate, iar cetățeanul ucrainean este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă şi trecere ilegală a frontierei de stat.

De asemenea, in urma misiunilor desfăşurate la frontiera de stat pe linia combaterii contrabandei cu țigări, în perioada 1–2 august 2016, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectoarelor PF Brodina, Sarasău si STPF Sighet au descoperit şi confiscat 16.000 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare totala de 147.500 lei.

În toate cazurile sunt efectuate cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activități infracționale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*