Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

Copilul de 12 ani găsit mort în pădure a fost ucis. Un minor de 14 ani, principalul suspect

inecat mort medicina legalaCopilul de 12 ani, din satul Capul Codrului, comuna Păltinoasa, care a fost găsit mort în pădure, luni dimineață, a fost ucis. Moartea sa a fost violentă: a fost găsit cu capul zdrobit și ștrangulat cu un șnur.

Gheorghe Cozmin Covaci a plecat duminică seară cu fratele său să joace fotbal și nu s-a mai întors acasă. Fratele băiatului a povestit că l-a lăsat jucând fotbal când s-a întors acasă.

like-facebookTrupul neînsuflețit al băiatului de 12 ani a fost găsit într-o pădure, la aproximativ un kilometru de casă. Întrucât existau suspiciuni cu privire la decesul acestuia, din dispozitia comenzii Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, la fața locului s-a deplasat o echipă alcătuită din polițiști din cadrul S.I.C. și Serviciului Criminalistic.

Anchetatorii au început audierile, iar în colimatorul lor au ajuns doi frați, vecini ai băiatului de 12 ani. Unul dintre ei, un minor de 14 ani, a fost ridicat și internat în Secția de Neuropsihiatrie a Spitalului Județean Suceava, sub supraveghere, după o criză de epilepsie. El le-a spus anchetatorilor că ultima dată l-a văzut pe Cozmin Covaci când l-a condus spre casă pentru că acestuia îi era frică să meargă singur, iar de atunci nu mai știe nimic de el.

Minorul de 14 ani provine dintr-o familie dezorganizată de romi. El are un deget tăiat la o mână și a spus că tocmai tatăl său l-a schingiuit.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*