Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Mașină făcută scrum de un incendiu

masina arsaO mașină a fost făcută scrum de un incendiu, în noaptea de marți spre miercuri, în localitatea Fântâna Mare. Proprietarul acesteia, F.I., a încercat să stingă flăcările, dar nu a reușit, așa că a chemat pompierii.

Militarii Detaşamentului de Pompieri Fălticeni au intervenit cu o autospecială, iar la sosirea lor, maşina ardea în totalitate, fără să existe pericol de propagare a flăcărilor.
like-facebook
„Incendiul a fost lichidat la ora 2:25, iar autoturismul a ars în proporţie de 90%. Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect. Nu s-au înregistrat victime”, susține purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată.

Autoturismul bărbatului de 62 de ani, din județul Timiș, a luat foc pe raza comunei Fântâna Mare.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, datorită întunericului, bărbatul s-a rătăcit, intrând pe un drum agricol din localitatea Fântâna Mare, moment în care, autoturismul a luat foc.
Valoarea pagubei este de circa 9.000 lei.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*