Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Individ arestat după ce a înjunghiat casiera unui service cu un cuțitaș

incatusat arestatUn bărbat de 34 de ani din municipiul Suceava a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, duminică, după ce a atacat cu un cuțit casiera unui service și a înjunghiat-o. Silviu Riglea a mers, sâmbătă dimineață, la un service din municipiul Suceava pentru a-și repara autoturismul, iar la final, înainte de a achita lucrările la casierie, a văzut că îi lipsește telefonul mobil de pe o masă din sala de așteptare.

El le-a cerut angajaților să discute cu casiera, o femeie de 25 de ani din Ipotești, despre care bănuia că ar ști ce s-a întâmplat cu telefonul său. Când femeia s-a apropiat de el, însă, omul și-a ieșit din fire și a înjunghiat-o cu un cuțitaș, de mai multe ori.

like-facebookTânăra de 25 de ani a fost dusă de urgență la Spitalul Județean Suceava, având nevoie de  11-12 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Riglea este cercetat pentru tentativă la infracțiunea de omor. El a fost reținut de polițiști, iar duminică a fost prezentat în fața magistraților de la Tribunalul Suceava cu propunerea de arestare preventivă. Judecătorii l-au trimis 30 de zile la „răcoare”.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*