Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

VIDEO! Bărbat căzut într-o fântână, salvat de pompieri

cazut in fantanaUn bărbat cu probleme psihice, din satul Moara Nica, comuna Moara, a fost salvat de pompieri, sâmbătă după-amiază, după ce a căzut într-o fântână.

Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare şi ambulanţa SMURD C TIM – terapie intensivă mobilă). La sosirea salvatorilor, bărbatul era conştient şi se afla pe fundul fântânii, la o adâncime de aproximativ 5 metri.

Un pompier militar a coborât în fântână şi a asigurat victima. Deşi procedura este de a extrage întâi salvatorul şi apoi victima, din cauza faptului că bărbatul intrase în hipotermie, s-a luat decizia ca acesta să fie extras primul.

like-facebookDupă ce a fost adusă la suprafaţă, victima în vârstă de 68 de ani a fost preluată de echipajul pompierilor SMURD C TIM pentru evaluare medicală. După acordarea primului ajutor medical, salvatorii au transportat-o la Unitatea de Primire Urgenţe a spitalului judeţean pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*