Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Premii speciale obținute de două eleve din Suceava la Sesiunea de referate și comunicări științifice din învățământul liceal la Istorie

elev examenPremii speciale au fost obșinute de elevii suceveni la faza naţională a Sesiunii de referate și comunicări științifice ale elevilor din învățământul liceal la disciplina Istorie.

Aceasta a avut loc la Galați, în perioada 19 -22 iulie 2016. Popescu Andreea, de la C.N. „Nicu Gane”Fălticeni- titlul comunicării: Vera Brittain și zorii feminismului – a  obținut premiu special.

Sofron Cătălina, de la  C.N. „Nicu Gane”Fălticeni- titlul comunicării: Misiunea militară franceză condusă de H.M. Berthelot – liant între interesele Franței și cele ale României- a obținut premiu special.

Sesiunea de referate şi comunicări ştiinţifice ale elevilor din învăţământul liceal, la disciplina istorie, are ca obiective educarea capacităţii de comunicare şi dialog, dezvoltarea gândirii critice, cultivarea expresivităţii şi dezvoltarea spiritului de competiţie şi fair-play.
Activitatea se manifestă prin realizarea de referate sau comunicări elaborate pe o temă propusă de participanţi, la una din cele două secţiuni.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*