Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Individ trimis în judecată după ce și-a violat fosta iubită, cu 12 ani mai mică, din răzbunare

violataUn individ de 27 de ani, care și-a violat fosta iubită, în vârstă de 15 ani, din răzbunare, a fost trimis în judecată, în arest la domiciliu, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei.

Mariane Petrică Roșca este cercetat pentru viol și act sexual cu un minor.

Potrivit anchetatorilor, la data de 08 iulie 2016, în intervalul orar 15:30 – 16:00, individul a condus-o forţat pe fată (T.D.), în vârstă de 15 ani, într-o zonă împădurită de pe Dealul Runc, pe un platou situat în imediata apropiere a Staţiei CFR din municipiul Vatra Dornei, strada Podu Verde, judeţul Suceava, unde a violat-o. Fata a încercat să se apere, dar nu a reușit, individul vrând cu orice preț să se răzbune pentru că a întrerupt relația cu el.

like-facebookÎn perioada octombrie 2015 – 10 martie 2016, Roșca a întreţinut un număr de aproximativ 65 raporturi sexuale cu minora din municipiul Vatra Dornei, care în acea perioadă avea vârsta de numai 14 ani.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Vatra Dornei.

„Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, susține prim-procurorul Dumitru Bazeliuc.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*