Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Șapte incendii de vegetație uscată în doar 48 de ore

incendiu miristi vegetatieNumărul incendiilor necontrolate de miriști se înmulţeşte de la o zi la alta. În ultimele 48 de ore s-au înregistrat alte 7 intervenţii ale pompierilor militari pentru stingerea incendiilor de vegetaţie uscată, dar şi alte intervenţii locale ale Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul primăriilor.

În cursul zilei de joi, 28 iulie a.c., pompierii militari rădăuţeni, împreună cu voluntarii din comuna Dorneşti, au intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu care a afectat aproximativ 20 de hectare cu lanuri de cereale, de pe mai multe parcele ce aparţin unor localnici (cerealele au fost culcate la pământ de grindina căzută de curând, în urma manifestării fenomenelor meteo periculoase în zona comunei Dorneşti).

like-facebookUn alt incendiu de vegetaţie uscată a fost localizat şi lichidat de către militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, chiar în municipiul reşedinţă de judeţ, la gospodăria lui C.S., de pe str. Aleea Dumbrăvii.

Aici, au fost afectaţi circa 3.000 de metri pătraţi de vegetaţie uscată, dar şi o anexă din lemn, pe 10 metri pătraţi, şi două ferestre din PVC, de la o casă învecinată, aflată în construcţie.
Proprietarul neglijent a fost amendat de către inspectorii de specialitate ai inspectoratului pentru situaţii de urgenţă, cu suma de 2.500 de lei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*