Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

A furat mașina unui administrator de firmă și a vândut-o pe 500 lei

masina politieJoi, Postul de poliție Stulpicani a fost sesizat de un localnic de 43 de ani, despre faptul că, în perioada 16.07.–18.07.2016, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul parcat în depozitul societății comerciale pe care o administrează pe raza localității.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de neglijența victimei care a lăsat autoturismul neasigurat și cu cheia de pornire în contact, lângă locuință, într-un spațiu împrejmuit, în perioada 16.-18.07.2016, persoane necunoscute i-au sustras mașina, însă victima nu a sesizat poliția, crezând că a fost luată în interesul serviciului de angajații firmei și a plecat în concediu până la data de 24.07.2016.

like-facebookÎntrucât la revenirea din concediu, nu a identificat-o, bărbatul de 43 de ani a sesizat poliția.
În urma investigațiilor efectuate de poliţişti, autorul furtului a fost identificat ca fiind un tânăr, de 23 de ani, din orașul Frasin, care a declarat faptul că, la 17.07.2016, în jurul orei 17.00, a sustras autoturismul și l-a valorificat contra sumei de 500 de lei la o firmă din orașul Frasin, ce are ca obiect de activitate colectarea de fier vechi.

Prejudiciul în valoare de circa 1.000 euro, a fost recuperat, fiind predat persoanei vătămate.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Danut Ababei says:

    Eu cred ca firmele astea de ,, fier vechi ” ar trebui aspru verificate si sanctionate in aceste cazuri ! Mai ales cand ti se aduc bucati de cale ferata, capace de canal, chiar sparte, sau alte obiecte din astea si ei le primesc fara nici o retinere, chiar incurajeaza asta …. Cum sa iei o masina functionala cu 500 lei de la cineva ce nu are nici un act pe ea ? Arestati deopotriva si infractorul si cel ce stimuleaza infractiunea !

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*