Miercuri 08 Mai 2024, Actualizat acum 128 zile 12:00 am

FOTO! Țigări de contrabandă ascunse într-un autoturism, depistate de polițiștii din Siret

tigari ascunse in masina (1)Joi dimineață, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, cetățeanul ucrainean Radyslav N., în vârstă de 32 de ani, conducând un autoturism marca Opel Astra, înmatriculat în Polonia.

like-facebookÎn baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

tigari ascunse in masina (2)Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spaţiu special amenajat în podeaua autoturismului, cantitatea de 1.488 pachete de ţigări, marca Rothmans, de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de peste 1815 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.tigari ascunse in masina (3)

Autoturismul marca Opel Astra în valoare de 6.700 lei a fost ridicat în vederea confiscării, deoarece avea confecţionat un spaţiu special amenajat pentru transportul ţigărilor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*