Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Un autotren încărcat cu lemn s-a răsturnat pe calea ferată. Circulația a fost blocată

tir rasturnat (2)Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că miercuri, la ora 20:15, în judeţul Suceava, traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ, pe DN17 Vatra Dornei – Cârlibaba, în localitatea Iacobeni.

like-facebookDin cauza defectării uni sistem de prindere, mai mulţi buşteni au căzut din remorca unui autotren pe partea carosabilă, câţiva ajungănd şi pe calea ferată.

Din motive de siguranţă, a fost oprită circulaţia trenurilor pe secţia de cale ferată 502, zona localităţii Iacobeni.

Militarii Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei, împreună cu localnici şi lucrători ai Seriviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Iacobeni, lucrători CFR şi ai unui agent economic, care a pus la dispoziţie un camion cu graifer, au intervenit în urma unui accident rutier produs pe DN17, în localitatea Iacobeni. La faţa locului, remorca unui autocamion care transporta calote (capete) rezultate de la tăierea brută a buştenilor, s-a răsturnat pe carosabil, iar circa 5 metri cubi de masă lemnoasă au ajuns pe calea ferată situată paralel cu DN17.  Circulaţia rutieră, dar şi cea feroviară, a fost blocată pe un singur sens, respectiv linie, pentru aproximativ o oră (la ora 20:45 ambele au fost redate circulaţiei). Forţele prezente la faţa locului au intervenit pentru îndepărtarea materialului lemnos şi curăţarea zonelor afectate, misiunea încheindu-se la ora 21:20”, susține purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*