Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

FOTO & VIDEO! Țigări în valoare de 81.000 lei ascunse într-un microbuz. Șoferul a fost reținut

trafic tigariUn microbuz condus de un bărbat de 45 de ani din județul Suceava a fost oprit, marți noapte, de polițiștii de frontieră din Vicovu de Sus.

Microbuzul marca Renault se deplasa în localitatea Vicovu de Sus, fiind condus de Traian S. Oamenii legii l-au oprit, iar în urma controlului efectuat asupra maşinii, poliţiştii de frontieră au observat un spaţiu special amenajat între compartimentul pasageri şi cel de marfă în care se aflau ţigări, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii şoferului împreună cu maşina la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

trafic tigari2Drept urmare, în urma controlului amănunţit asupra microbuzului, a fost descoperită cantitatea de 7.300 pachete de țigări, marca Ashima, de proveniență ucraineană.

Ţigările în valoare de 81.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării, microbuzul în valoare de 20.000 lei a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Vicovu de Sus. Bărbatul este cercetat pentru contrabandă.like-facebook

„De asemenea, faţă de persoana în cauză s-a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi cu propunere de arestare preventivă”, susține comisarul șef de poliție Ilie Poroch- Serițan, purtător de cuvânt al Poliției de Frontieră.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*