Marti 21 Mai 2024, Actualizat acum 141 zile 12:00 am

Unul dintre traficanții de droguri arestați se dădea pe Facebook lucrător al antidrog și SRI

dicoiasCornelius Cireșel Dicoiaș, de 26 de ani, din municipiul Rădăuți, care a fost arestat pentru 30 de zile pentru trafic de droguri împreună cu Alexandru Ursache, zis „America”, în vârstă de 29 de ani, se prezenta pe rețelele de socializare ca fiind lucrător al SRI și antidrog.

Rădăuțeanul posta diverse fotografii cu motociclete, fiind un împătimit al motociclismului, dar și cu mașini puternice.

Numele celor doi indivizi apar și într-un dosar mai vechi al celor de la DIICOT, din 2008, privind cărăușii de droguri din Suceava care au transportat stupefiantele în toată lumea.

like-facebookSe pare că Cireșel Dicoiaș a început să vândă canabis, în Rădăuți, din 2012. Drogurile le ținea într-o mașină care nu era folosită niciodată și vindea drogurile cu 80 sau 90 lei gramul de canabis.

dicoias2El era ajutat în „afacere” de prietena sa, M.L.M., de 19 din comuna Marginea. Ea îl ajuta să introducă drogurile în țară, să le porționeze pentru a fi vândute, dar chiar și să le vândă.  Inițial, drogurile erau vândute en-detail, în plicuri autosigilante cu masa de un gram, dar mai apoi le vindeau în cantități mai mari, chiar zeci de grame, dar acestea doar pentru persoanele din anturajul verificat.

Doi din cei patru traficanți de droguri, săltați de mascați, au fost arestați. Vezi cine sunt!

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*