Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Foc pus de o mână criminală la o casă, în timp ce proprietarul dormea. El a fost intoxicat cu fum

incendiu locuinta gura humoruluiUn incendiu a cuprins, marți, o locuință din Gura Humorului, în timp ce proprietarul, M.V., dormea. Pompierii militari ai Gărzii de Intervenţie Gura Humorului au intervenit cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru stingerea flăcărilor.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau în interiorul unei camere de locuit, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă şi la anexele gospodăreşti.
like-facebook
Proprietarul dormea şi a fost trezit şi scos din casă de către vecini, care au şi anunţat evenimentul la 112. Apoi, după sosirea salvatorilor, bărbatul în vârstă de 48 de ani a fost preluat de echipajul SMURD, deoarece a suferit o uşoară intoxicaţie cu fum. După ce i s-a acordat primul ajutor medical, acesta şi-a revenit şi a refuzat transportul la spital. Incendiul a fost lichidat la ora 1:15.

„Au ars bunurile din interiorul camerei, pe o suprafaţă de aproximativ 10 metri pătraţi (obiecte de mobilier, apartură electrocasnică, materiale textile şi altele). S-au degradat pereţii şi tavanul locuinţei pe o suprafaţă de 50 de metri pătraţi, precum şi tâmplărie din lemn (o uşă și o fereastră). Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Pompierii militari au salvat casa şi anexele gospodăreşti”, susține purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*