Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Un tânăr din Câmpulung, beat și fără permis, încătușat de polițiști după o urmărire în trafic

incatusat de politistiUn tânăr, în vârstă de 30 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, a fost reținut, sâmbătă, de polițiști după o urmărire în trafic. El conducea un autoturism înmatriculat în străinătate când a fost oprit, pe DN 17, pe raza comunei Sadova, de un echipaj de poliție.

Tânărul, Ruslan Trandafir, nu s-a conformat, motiv pentru care polițiștii au pornit în urmărirea sa pe o distan ă de circa 200 metri, fiind oprit ulterior în trafic.

like-facebookConducătorul auto mirosea puternic a alcool și se manifesta violent încercând să se sustragă cercetărilor, motiv pentru care a fost încătușat.

„Bărbatului i s-a solicitat  să se supună testării cu aparatul etilotest însă acesta a refuzat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde, a refuzat  și recoltarea deșprobe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă  permis de conducere pentru nici o categorie auto .În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, potrivit unui comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*