Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

FOTO! O adolescentă de 16 ani s-a urcat pe un bloc turn și a amenințat că se aruncă

fata care vrea sa se arunce in golO tânără de 16 ani s-a urcat, luni, pe un bloc turn din municipiul Suceava, vis-a-vis de sediul Direcției Silvice și a amenințat că se aruncă.

Un apel la 112 a făcut ca locul respectiv să fie înțesat de pompieri, polițiști și jandarmi, dar și lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al Primăriei Suceava, care au intervenit pentru a o convinge pe tânără să nu-și ia viața.

Ajunşi la faţa locului, un pompier salvator s-a apropiat de adolescenta de 16 ani, s-a aşezat la o distanţă de siguranţă şi a intrat în discuţie cu aceasta. Timp de aproximativ o oră şi jumătate de la apelul pe 112, salvatorul a comunicat cu tânăra, oferindu-i din când în când câte o ţigară, pe care o lăsa la jumătatea distanţei dintre cei doi. La un moment dat, salvatorul a motivat că îi este greu să se mai ridice şi că îi este şi teamă de înălţime, chemând-o mai aproape pe tânără, pentru a-i mai oferi o ţigară. În momentul în care aceasta s-a apropiat suficient, pompierul militar a imobilizat-o, şi împreună cu alţi salvatori au coborât fata de pe bloc, în siguranţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată.

like-facebookDupă ce echipajul SMURD  a evaluat-o din punct de vedere medical, adolescenta a rămas în custodia poliţiştilor, care au început verificările pentru a stabili ce a determinat-o pe tânără să-și dorească moartea.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*