Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

FOTO! Țigări ascunse într-un Volkswagen, descoperite de polițiștii din Siret

tigari ascunse (4)Un autoturism în care erau ascunse țigări de contrabandă a fost oprit, sâmbătă, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret.

V.R., de 36 de ani, s-a prezentat la volanul mașinii cu scopul de a intra în țară. Poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali, folosind și câinele de serviciu Nah specializat în detectarea produselor din tutun, au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

like-facebookAstfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în pregurile maşinii, în bara din față și într-un loc special amenajat lângă rezervor cantitatea de 4.100 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de peste 5.100 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 8.000 lei.

Totodată, autoturismmul folosit la transportul țigărilor a fost ridicat în vederea confiscării deoarece avea locaș special amenajat.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*