Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

FOTO! Accident teribil! Un tânăr a murit, iar altul este în comă

accident mortal malini (1)Un accident teribil a avut loc duminică în localitatea Văleni Stânișoara din comuna Mălini. Un tânăr de 17 ani, Gabriel Petrescu, a murit, iar altul, de 17 ani, este în comă la spital după ce au ajuns cu mașina în care se aflau într-un șanț, după ce s-au izbit de un cap de pod.

Când au ajuns echipajele SMURD la ei, cei doi tineri erau inconștienți. Pompierii militari au luat măsurile de siguranţă specifice, concomitent cu operaţiunile de descarcerare a celor două victime.

like-facebookDin nefericire, unul dintre băieţi era deja decedat, iar al doilea se află în comă.Tânărul rămas în viaţă a fost preluat de echipajul SMURD C TIM (Terapie Intensivă Mobilă) al Detaşamentului de Pompieri Suceava şi transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava.

accident mortal (2)Polițiștii au început o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragedia. Petrescu conducea autoturismul marca Mercedes, înmatriculat în Italia, mașina unchiului său, pe DJ 209 B, la km 17+450 m, din direcția Văleni Stînișoara către Mălini nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a derapat, a pătruns pe contrasens  și a intrat cu partea laterală stânga în coliziune cu un cap de pod situat pe sensul său de deplasare după care s-a răsturnat într-un șanț din dreapta.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto Petrescu Gabriel  și vătămarea corporală a pasagerului situat pe scaunul din dreapta față, Șofron Dumitru de 17 ani, din sat Văleni Stînișoara, comuna Mălini, care a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Județean Suceava, stabilindu-i-se diagnosticul de „politraumatism prin accident rutier TCC,țcomă Gr. III ”, rămânând internat.

Zona încercuită cu roşu în fotografii reprezintă locul unde s-a oprit maşina după coliziunea cu capul de pod.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*