Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

FOTO! Accident grav! Mire și mireasă răniți după ce au intrat cu un BMW într-un gard

accident paltinoasa mire si mireasa masina in gard (3)Un grav accident de circulație a avut loc, duminică dimineață, pe DN 17, în comuna Păltinoasa. Cinci persoane, care se întorceau de la o nuntă, printre care și mirele și mireasa, au intrat cu mașina în care se aflau, un BMW, într-un gard.

Pompierii militari de la Garda de Intervenţie Gura Humorului, cu modulul SMURD, sprijiniţi de două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.  La sosirea echipajelor, a fost identificat un autoturism care a ieşit în afara carosabilului şi s-a oprit în gardul unei gospodării, proprietate particulară.

În maşină se aflau cinci persoane, toate conştiente, care se întorceau de la o nuntă, inclusiv mirele şi mireasa. Aceasta din urmă, în vârstă de 22 de ani, a rămas încarcerată între fiarele autoturismului.

like-facebookPompierii militari au luat măsurile specifice de siguranţă – au balizat zona, au verificat scurgerile de carburanţi şi lubrifianţi şi au deconectat bornele de la bateria de acumulatori. Concomitent, au extras victima încarcerată şi au predat-o unui echipaj SAJ.

Mirele, în vârstă de 26 de ani, şi încă un tânăr de 18 ani, au fost transportaţi la spital. Celelalte două persoane implicate în accident au refuzat transportul la o unitate spitalicească.

Potrivit polițiștilor, șoferul de 26 de ani, Constantin Dobrogeanu, din comuna Vorniceni, județul Botoșani, în timp ce conducea autoturismul, marca BMW 3L, cu nr. de înmatriculare de Anglia, pe DN 17, la km 227+050 m, în interiorul localităţii Păltinoasa, având direcţia de deplasare Păltinoasa către Gura Humorului, din cauza oboselii, a aţipit, a pierdut controlul asupra direcţiei, a pătruns pe contrasens rulând pe acostament, intrând în coliziune laterală cu un parapet apoi cu gardul ce împrejmuieşte locuinţa unui bărbat din localitate, pe care l-a distrus pe o porţiune de 10 m.
Constantin Dobrogeanu a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde în urma acordării îngrijirilor medicale, i s-a stabilit următorul diagnostic: „contuzie dorso-lombară”, fiind apoi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava în vederea efectuării unor investigaţii medicale mai amănunţite. Soția sa, de 23 de ani, Georgiana, pasager pe scaunul din stânga faţă,  a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava , unde în urma acordării îngrijirilor medicale, i s-a stabilit următorul diagnostic: „fractură antebraţ şi cot stâng, contuzie coloană cervicală şi t.c.c. minor”. Victima a rămas internată.

De asemenea, un alt pasager, Sergiu Ionuț Turcu, de 19 ani din orasul Gura Humorului, pasager pe scaunul din dreapta spate, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava , unde în urma acordării îngrijirilor medicale, i s-a stabilit următorul diagnostic: „ suspect fractură antebraţ stâng”. Și el a rămas internat.

Conducătorul auto Dobrogeanu Constantin a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate şi mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei de către lucrători ai Biroului Rutier Suceava.

Conducătorul auto şi pasagerii nu purtau centura de siguranţă, în momentul producerii accidentului rutier. Șoferul este cercetat  sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi vătămare corporală din culpă (autoaccidentare).

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*